به سايت وكالت خوش آمديد :: كيفرخواست سنگين دادستان براي عامل ترور قاضى «مقدس»
صفحه اصلي درباره ما گالري عكس ارتباط با ما آرشیو حوادث آرشیو مقالات آرشیو اخبار ارسال مقاله  
 

Vekalat.com

error: در حال حاضر هیچ نظر سنجی وجود ندارد .لطفا create one.



 

 

 

 

 

 

  مجلات تخصصي

  نحوه تنظيم دادخواست

  شوراهاي حل اختلاف

  نشاني كلانتريها

  نشاني دادسراها

 

  نشاني محاكم دادگستري

  دفاتر ازدواج و طلاق

  دفاتر اسناد رسمي
كيفرخواست سنگين دادستان براي عامل ترور قاضى «مقدس»
 
محاكمه عاملان ترور شهيد حسن مقدس معاون دادستان تهران و سرپرست دادسراى عمومى و انقلاب ارشاد و همچنين قتل يك درجه دار نيروى انتظامى و يك شهروند تهرانى در شعبه ۱۵ دادگاه انقلاب اسلامى تهران به رياست قاضى ابوالقاسم صلواتى روز گذشته به طور علنى برگزار شد.
به گزارش خبرنگار قضايى ما، در ابتداى جلسه فخرالدين جعفرزاده معاون دادستان تهران به عنوان نماينده مدعى العموم كيفرخواست دو تن از متهمان پرونده را قرائت كرد.


در كيفرخواست صادره آمده است: مجيد ۲۶ ساله ، متهم به مباشرت در ۳ فقره قتل عمد از جمله ترور شهيد حاج حسن مقدس معاون دادسراى تهران و بشير سمامى درجه دار نيروى انتظامى نگهبان بانك ملى شعبه بلوار نيكنام و هوشنگ تلاشى، مشترى بانك ملى است. همچنين متهم مباشرت در چهار فقره ايراد جرح عمدى از طريق تيراندازى با سلاح گرم در جريان سرقت مسلحانه نسبت به مسعود صامتى، كارمند بانك ملى شعبه نيكنام، حسين رمضانى، ستوان يكم نيازى و عباس انصارى كه هر سه مأمور نيروى انتظامى در پرونده اتهامات خود دارد. وى در پنج فقره سرقت مسلحانه از بانك هاى ملى شعبه خيابان آهنگ، شعبه امامت، شعبه نيكنام، بانك صادرات شعبه صفاى شرقى و بانك ملى شعبه حداد عادل و مشاركت در سرقت مسلحانه سه دستگاه اتومبيل شخصى، مشاركت در سرقت مسلحانه اسلحه سازمانى نگهبان سفارت قرقيزستان از نوع كلاشينكف و مباشرت در سرقت سلاح كمرى نگهبان بانك صادرات صفاى شرقى و بانك ملى شعبه نيكنام، حمل و نگهدارى سه قبضه سلاح غير مجاز و مهمات (رولور، طارق عزيز و كلاشينكف) شركت كرده است.
حسين (متهم رديف دوم) متهم است به معاونت در ترور شهيد حسن مقدس از طريق تهيه وسيله فرار و تسهيل ترور، معاونت در سرقت مسلحانه سلاح كلاشينكف از نگهبان سفارت قرقيزستان، مشاركت در سرقت مسلحانه از بانك ملى شعبه امامت، مشاركت در سرقت مسلحانه دو دستگاه اتومبيل، حمل و نگهدارى سه قبضه اسلحه غير مجاز (رولور، طارق عزيز و كلاشينكف) و مهمات مربوطه، استعمال مواد مخدر از نوع كراك.
نماينده مدعى العموم ادامه داد: ساعت ۱۵ و ۵۱ دقيقه روز يازدهم مرداد سال ۸۴ شهيد حسن مقدس در خيابان قصيرترور و تحقيقات از همان زمان آغاز شد.
وى افزود: در روز دوم بهمن سال ۸۴ فردى كه خود را از كاركنان وزارت امور خارجه معرفى مى كرد، از طريق تلفن با سرپرست دادسراى جنايى تهران اعلام كرد كه فردى در دوبى به سفارت يكى از كشورها مراجعه و قصد پناهندگى داشته و خود را ضارب حسن مقدس معرفى مى كند.
با تلاشها و پيگيرى هاى صورت گرفته در تاريخ بيست و دوم ارديبهشت سال ۸۵ از طريق نمايندگى سياسى ايران در امارات و با همكارى پليس بين الملل اين فرد به تهران منتقل شد. جعفرزاده ادامه داد: متهم در بازجويى هاى متعدد اعتراف كرده است: ما در خانه اى در هاشم آباد تهران با چند تن از رفيقان و يك خانم در خانه بوديم كه همان شب از سوى مأموران دستگير شديم و به دادسراى وزرا رفتيم كه در آنجا به جزاى نقدى به مبلغ ۶۵۰ هزار تومان محكوم شديم. بعد از آن من تصميم به كشتن قاضى گرفتم و فكر كردم اگر قاضى آن شعبه را بكشم، چون دست آن قاضى پرونده دارم، گير خواهم كرد، بنابراين تصميم گرفتم رئيس دادسراى ارشاد را بكشم و بعد از دو هفته كنترل رفت و آمد وقتى حسن مقدس در آخر وقت ادارى با اتومبيل پژو خود از دادسرا بيرون آمد، در پشت چراغ قرمز ايستاد و من كه در آن طرف خيابان ايستاده بودم، به سمت او رفتم و از سمت چپ با شليك دو گلوله به سرش او را ترور كردم و بعد از آن به سمت شمال خيابان فرار كردم، سر چهارراه به سمت خيابان فرعى رفتم كه حسين ـ متهم ديگر پرونده ـ با موتوسيكلت منتظر من ايستاده بود و با هم از صحنه ترور فرار كرديم.
وى افزود: متهمان با توجه به اقرار و اعتراف صريح در جرايم ارتكابى و تشريح نحوه ارتكاب ترور و سرقت هاى مسلحانه و دو فقره قتل و ترسيم كروكى محل ترور و نظريه كارشناسى اسلحه شناسى اداره تشخيص هويت و به استناد دلايل و مستندات پرونده بزهكارى متهمان در حد محاربه و افساد فى الارض محرز است، از نظردادسرا مجموع عملكرد متهمان طبق اظهارات خودشان بنا بوده اعمال جنايتكارانه خود را ادامه دهند و در اين راه نيز تشكيل شبكه داده اند كه اينها از مصاديق بارز افساد فى الارض است و به استناد اصل ۶۷ از قانون اساسى جمهورى اسلامى و رعايت ماده ۲۱۴ از قانون آيين دادرسى كيفرى و ماده ۹ قانون اصلاح تشكيل دادگاه هاى عمومى و انقلاب و مواد ،۱۸۳ ۱۸۵ و ۱۹۰ از قانون مجازات اسلامى تقاضاى صدور اشد مجازات را براى متهمان دارم. براساس اين گزارش، قاضى صلواتى پس از تفهيم اتهام به متهم رديف اول (مجيد) از او خواست از اتهامهاى وارده خود دفاع كند كه وى در دفاع از خود گفت: من دفاعى از خود ندارم!قاضى دادگاه: چرا به فكر ترور حسن مقدس افتاديد. متهم: به خاطر حكم دادگاه كه براى من صادر كرده بود.قاضى دادگاه: مگر ايشان شما را محكوم كرده بود كه ترور كردى؟
متهم: ايشان رئيس دادسرا بود و من رئيس آن دادسرا را زدم. چون ما بى گناه بوديم و ما را محكوم كرده بودند.
قاضى دادگاه: شما در خانه خودتان كه با جمعى در حال خوشگذرانى بوديد و يك زن هم در آنجا حضور داشت.
متهم: ما كار خلافى نكرده بوديم و وقتى هم محكوم شديم دادگاه به اعتراض ما گوش نكرد. من هم اين تصميم را گرفتم.
قاضى دادگاه: آيا وابسته به حزب يا تشكيلاتى هستيد.متهم: نه، من به خاطر اعتراضى كه به حكم دادگاه داشتم اين كار را انجام دادم و پس از ترور حسن مقدس يك ماه در خانه پنهان شدم سپس به امارات رفتم و به سفارت آمريكا در دبى رفتم، گفتم من يك قاضى را ترور كرده ام و اگر به من كمك كنيد افراد ديگرى را خواهم كشت. اما آنها از من حمايت نكردند. سپس وكيل مدافع خانواده قاضى مقدس و خانواده هاى اولياى دم هوشنگ تلاشى و بشير سمامى مطالبى را بيان كردند و قصاص متهم (مجيد) را خواستار شدند.حسين متهم رديف دوم در دفاع از اتهامهاى وارده به قاضى دادگاه گفت: تمام كارهايى كه انجام داده ام قبول دارم. من قبل از ترور حسن مقدس در كيش بودم و وقتى به تهران آمدم، مجيد به من گفت كه دادگاه او را محكوم كرده است و او مى خواهد تا رئيس «قاضى ها» را بكشد. قاضى دادگاه: رئيس «قاضى ها» منظورش چه بود؟متهم: رئيس دادسرا را بكشد. چون همه قاضى ها از او اطاعت مى كردند . براساس اين گزارش ساعت يك و سى دقيقه پس از سه ساعت، رسيدگى به محاكمه متهمان به روز ديگرى موكول شد.