به سايت وكالت خوش آمديد :: انگار طلاق ديگر زشت نيست
صفحه اصلي درباره ما گالري عكس ارتباط با ما آرشیو حوادث آرشیو مقالات آرشیو اخبار ارسال مقاله  
   English Arabic Chinese (Simplified) French German Russian Spanish

Vekalat.com

error: در حال حاضر هیچ نظر سنجی وجود ندارد .لطفا create one.



 

 

 

 

 

 

  مجلات تخصصي

  نحوه تنظيم دادخواست

  شوراهاي حل اختلاف

  نشاني كلانتريها

  نشاني دادسراها

 

  نشاني محاكم دادگستري

  دفاتر ازدواج و طلاق

  دفاتر اسناد رسمي
شنبه - ۲۷ بهمن ۱۳۸۶ انگار طلاق ديگر زشت نيست
همه مي‌دونن كه بچه طلاقم، اما چون مثل خودم با اين اوصاف زياده، چندان تنها نيستم.

دو ساله كه با مادرم زندگي مي‌كنم و بابام ديگه سوراغمون نمي‌ياد، توافق كردن كه ديگه با هم كاري نداشتن باشن، من ماله مامانم باشم و مامانم از مهريه‌ش بگذره!

مامانم مي‌گه اگه با بابات سر زندگي كردن توافق نداشتيم، حداقل سر طلاق به توافق رسيديم.

اما كاش همه چيز به همين توافق تموم مي‌شد، من دوازده سالمه، اما نگاه و رفتار مردم رو كه مثل خنجر به قلبمون مي‌ره رو مي‌فهمم، چه برسه به مامانم!

تا آخر هفته بايد اين خونه رو خالي كنيم، اما هنوز جايي پيدا نكرديم؛ به يه زن تنها و يه پسربچه خونه نمي‌دن، اونم وقتي مطلقه باشه!

عوضش بابام الان داره با نامزدش خونه جديد شونو نقاشي مي‌كنه و بهشون خوش مي‌گذره!

به گزارش خبرنگار گروه «اجتماعي» خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، طبق آخرين اعلام معاون قضايي رييس كل دادگستري، ۸۲ درصد طلاق‌هاي كشور در سال ۸۵ توافقي بوده است و اين آمار در مرحله اول شكسته شدن قبح طلاق در بين زنان و مردان را يادآور مي‌شود.

به عبارتي شاخص‌هاي مهم طلاق نظير مسايل اقتصادي، مسايل خانوادگي و مشكلات رفتاري، جسمي و جنسي، اعتياد، فقر و غيره تا اندازه زيادي زوج‌هاي جوان را در معرض انتخاب اوليه‌ِ زندگي متاركه‌اي توافقي مي‌گذارد. اين مساله زماني بيشتر احساس مي‌شود كه گفته مي‌شود، بيشتر طلاق‌ها در پنج سال اول زندگي رخ مي‌دهد، يعني درست در دوره‌اي كه زن و مرد هنوز به شناخت درستي از هم نرسيده‌اند.


انگار ديگر طلاق جز براي بچه‌ها براي هيچ كس زشت نيست


هر كس را مي‌بيني طلاق را براي خودش يا اطرافيانش حداقل يكبار تجربه كرده؛ خاله‌اي، عمه‌اي، دختر عمويي، دوستي، حتي پدر، مادر، برادري، خواهري و يا خودش! دامنه طلاق به عنوان امري كه گفته مي‌شود «هيچ حلالي در نزد خدا منفورتر از آن نيست» از معدود موارد يك دهه پيش جامعه خودمان گذشته و حالا با آمارهاي تكان دهنده پشت ديوار خانه‌ها قرار گرفته است.

اگر اين روزها تعداد عروسي‌ها در بين فاميل‌ها كم شده، اگر دختران و پسران ۳۰ ساله و ۳۵ ساله حتي خواب ازدواج را هم نمي‌بينند، اگر بچه‌هاي كوچك ما به جاي چگونگي تحكيم بنيان خانواده با مباني حقوق زن براي گرفتن مهريه و نفقه و ... بيشتر آشنا مي‌شوند، همه و همه زنگ‌هايي است كه سال‌هاست براي ما به صدا درآمده و ما انگارنمي‌شنويم و به اين چيزها عادت كرده‌ايم.

به گزارش ايسنا، طلاق و مطلقه بودن تا چند سال پيش يكي از بدترين سرنوشت‌هاي يك زوج به شمار مي‌رفت‌؛ اما انگار پوست ما در برابر اين زخم‌هاي چركي، كلفت شده، انگار تعداد زناني كه اين اقدام را كاملا در جهت آزادي تلقي مي‌كنند و همراه با مردانشان، بهايي به پيوند گسسته شده و عواقب آن براي خود، فرزندان و البته جامعه نمي‌دهند و يا نمي‌دانند كه بايد بهايي بدهند، بيشتر شده است!

در نظر سنجي‌هاي پيمايشي دانشجويان، آمارهاي نگران كننده از افسردگي در بين كودكان طلاق فراواني بيشتري دارد، تا پدر و مادرهاي طلاق گرفته! كودكاني كه تكيه به خانواده تنها اميد آن‌ها براي ورود به اين دنياي پرفراز و نشيب بوده و حالا همين تكيه‌گاه، مثل ديواري بر سرشان فرو ريخته است!


بلاي ريختن قبح طلاق گريبان همه را مي‌گيرد

قديم‌ترها و بزرگان فاميل، كوچكترها را از اختلاف و بداخلاقي در خانواده‌هاشان نهي مي‌كردند، چرا كه مي‌دانستند يك اختلاف و طلاق در خانواده و خاندانشان همان سيب خرابي است كه همه سيب‌هاي جعبه را خراب مي‌كند، اما حالا ديگر پاي بزرگترها از خانواده‌هاي هسته‌اي روزگار ما بريده شده، ديگر پدرها و مادرها كمتر در زندگي دختر و پسرشان وارد مي‌شوند و حتي آن‌ها را به طلاق تشويق هم مي‌كنند.

آرين منش ـ عضو كميسيون فرهنگي مجلس شوراي اسلامي ـ چندي پيش و پس از اعلام آخرين آمار طلاق و ازدواج در شش ماهه اول سال جاري، تاكيد كرد كه ريختن قبح طلاق مهم‌ترين عامل افزايش آن در جامعه است.

وي بر اين باور است كه پايين آمدن قبح طلاق، هزينه‌هاي متاركه را نيز پايين آورده است.

وي گفت: متاسفانه گسستن پيوند مقدس زناشويي به دليل مشكلاتي كوچك و يا بزرگ به طلاق مي‌انجامد و حتي برخي آشنايان و نزديكان زن و مرد را تشويق هم مي‌كنند.

ابراهيم رضواني ـ مدير كل امور اجتماعي استانداري تهران ـ نيز در گفت‌وگو با ايسنا با اشاره به افزايش طلاق‌هاي توافقي در چند سال گذشته تصريح كرد: افزايش طلاق توافقي ناشي از افزايش طلاق در جامعه است. بسياري از زوج‌ها با مشاهده طلاق‌هايي با دلايل مختلف در اطرافشان، همواره خود را در آستانه اين اتفاق مي‌دانند و حتي در بسياري از موارد طلاق توافقي و بي دردسر تبديل به نوعي رفتار روشنفكري درآمده است.

رضواني تاكيد كرد: طلاق توافقي علت طلاق نيست، بلكه يكي از روش‌هاي طلاق است كه به هيچ وجه پسنديده نيست.

به گزارش ايسنا، ماهيت طلاق و اثرات منفي و مخرب آن در جامعه خانواده و جامعه نه تنها كم نشده؛ اگر در خانواده‌هاي گسترده ديروز، زن يا مرد پس از مدتي طرد شدن از سوي خانواده دوباره ازدواج مي‌كردند و فرزندانشان در اين مدت به دست مادربزرگ و پدربزرگ، عمه، خاله و دايي بزرگ مي‌شدند، امروز اوضاع كاملا فرق كرده است.

زن و مرد پس از طلاق؛ انگار قله‌اي عظيم را فتح كرده‌اند و داستان اختلافات و گرفتن طلاق را براي دوستان بارها و بارها با افتخار تعريف مي‌كنند و در اين ميان هيچ آينده‌اي براي فرزندان و آينده و نگرش آن‌ها و خانواده‌اي كه از هم مي‌پاشد و خبرش به چندين و چند خانواده ديگر مي‌رسد، روشن نيست!

انگار هيچ ارگان و نهادي نيست كه به اين مساله توجه كند كه بخش عمده طلاق‌ها ناشي از نبود شناخت زن و شوهر در سال‌هاي اول است و بهترين راه جلوگيري كه همان آموزش قبل و بعد از ازدواج است، متاسفانه ارگان و سازمان‌هاي متولي در اين حوزه بسيار ضعيف و محدود عمل مي‌كنند.


هنوز هم بيشتر بار ننگ طلاق روي دوش زنان است

اگر چه گفته مي‌شود قبح طلاق در چند سال اخير در جامعه ما ريخته است، اما هنوز هم بيشترين آسيب از محل اين واقعه ناميمون به زنان مطلقه وارد مي‌شود.

هنوز هم تعداد زناني كه پس از ازدواج اول و طلاق، تنها و يا با فرزند خود زندگي مي‌كنند، بسيار بيشتر از مردان جداشده است؛ چرا كه بيشتر مردان در همان روزهاي اول پس از طلاق به فكر ازدواج بعدي هستند و ظرف مدت كوتاهي، زندگي جديد را شروع مي‌كنند.

دكتر انور صمدي راد ـ استاد دانشگاه و آسيب‌شناسي ـ در گفت‌وگو با ايسنا، خاطرنشان كرد: ۹۰ درصد زنان مطلقه مورد نظرسنجي داراي فرزند، نسبت به آينده فرزندان خود نگراني زيادي دارند، ۳۳ درصد اين زنان عنوان كرده‌اند كه فرزندانشان به خاطر طلاق در حد «زياد» و «بسيار زياد» احساس حقارت مي‌كنند، همچنين ۸۸ درصد اين زنان كه فرزند دختر داشته‌اند، نگران آينده فرزند خود در ازدواج مجدد هستند و ۷۹ درصد همين زنان نسبت به آينده و تنهايي خود احساس نگراني زيادي مي‌كنند.

وي تاكيد دارد كه ۷۰ درصد زنان مطلقه وجود باورهاي غلط و قضاو‌ت‌هاي تنگ نظرانه مردم را نسبت به طلاق و زنان مطلقه، عامل اصلي ناامني و دوري آن‌ها از ديگران و روابط عادي و فاميلي تلقي مي‌كنند.

اين محقق كه تحقيق خود را روي ۵۴۴ نفر از زنان هرگز ازدواج نكرده، دختران واقع در گروه سني ۵۵ ــ ۲۸ ساله و زنان در حال حاضر بدون همسر بر اثر طلاق و فوت شوهر انجام داده است، تاكيد مي‌كند كه ۵۵ درصد اين زنان مطلقه، از طعنه‌ها و متلك‌هاي اهالي محل معذب بوده و حدود ۶۶ درصد در معرض انواع سوء‌نيت‌ها و آزارهاي ديگران واقع شده‌اند و صدمه ديده‌اند، به گونه‌اي كه ۸۷ درصد اين زنان ميزان امنيت اجتماعي خود را «كم» و يا «هيچ» مي‌دانند.

به گزارش ايسنا، در بيشتر موارد مردان زيادي، پس از ازدواج همه علت‌هاي طلاق را به گردن همسر خود مي‌اندازند و متاسفانه جامعه نيز اين ذهنيت غلط را هنوز به همراه دارد كه زنان ناسازگاري بيشتري دارند و اگر زني طلاق گرفت، حتما خطاكار بوده است و مرد گناهي نداشته، مگر اين كه خلاف اين اتهام ثابت شود.

اگر چه قبح طلاق در جامعه ريخته، اما هنوز هم زنان مطلقه براي اجاره مسكن، اقامت تنها يا با فرزند خود در هتل‌ها، مهمانسراها و حتي حضور در مجالس ميهماني دچار همان نگاه مردسالارانه هستند.

از سوي ديگر، مراكز مشاوره و بعضا كلانتري‌ها در مرحله اول، دادگاه‌ها در مرحله بعدي و دفاتر ثبت طلاق در مرحله نهايي چرخه كامل طلاق قرار دارند؛ به عبارتي اگر كارايي مراكز مشاوره و كارگاه‌هاي آموزشي آن قدر كافي و به اندازه باشد، بخش قابل توجهي از زوج‌ها در همان مراحل اوليه، تمايل به طلاق پيدا نمي‌كنند و اختلاف در همان ابتدا حل مي‌شود، اما متاسفانه اين چرخه ناقص و معيوب است و زوج‌ها يا پس از مشاجره و كلانتري كارشان به دادگاه مي‌رسد و يا بدون طي اين مراحل، يك راست به سمت دادگاه مي‌روند و اين مساله گوياي غفلت بزرگ ماست.

 
 
   
       
نظر شما در مورد این خبر
نام
 
نظر
 
 
  
       
نظر کاربران در مورد این خبر :
Lillyan az sweden
نام :
 
ba lezat be zakhme amighi ke be ghalban zadi negah kon ...ari in zakhme saliane dardo ranje ba to oodan ast ...va hal rooz be rooz ba deshneye cheshmane namardoman tazetar mishavad....gonahe man jodaee nabood ...zan boodan bood ...hanooz nemidanam ,aya beheshti ra ke be zire payam andakhtand bavar konam , ya jorme zan boodan ra.... magar behesht jaye mojreman ham hast? .
نظر :
 

سيد علي رضا طاهايي
نام :
 
به نظر من به عنوان يك حقوق دان اينست كه روابط زندگي زناشويي امي مقدس است وبايد بر اين روابط فرهنگ و عرف مسلم و به عبارتي ديگر تفكر حاكم بر جامعه قالب شود و شكي نيست كه قانون به عنوان ابزار نبايد حاكم شود ابته مراد من از قانون ترفندها و ابزارهاي مورد سوء استفاده قانون مي باشد في المثل مهريه تا جايي كه كارگشا باشد در حال حاضر يك وسيله است و يا مثال ديگر امكان ازدواج متعدد براي مرد يك ازار سوء استفاده ميباشد و يا امثال اينها كه در قانون فراوان هستند . بنابراين در حال حاضر يك از دلايل مهم عدم پايبندي به زندگي مشترك ابزار سوء استفاده از قانون است. البته مباحثي چون دشوارشدن زندگي در اجتماع ،فقر ،بي ديني ،كم رنگ شدن مثال اخلاقي و عدم پايبندي به زندگي مشترك ،مقايسه، كم عقلي، عدم تربيت صحيح ،عدم شناخت يكديگر، ظاهر بيني ،كتمان كردن شخصيت واقعي خود و بالاخص تفاوت خانواده ها و انديشه ها، احساسي برخورد كردن در ازدواج ها و ............ نتيجه اينكه بيش از هر چيز بايد تفكر جامعه را با فرهنگ جامعه پيش برد چرا كه اينها لازم و ملزوم يكديگر هستند و اينكه آرمان و هدف درست هميشه پيروز و درست است. .....والسلام
نظر :
 

سوخت سرایی
نام :
 
جالب بود
نظر :
 

احمد شیروانی
نام :
 
بنظر من خیلی مساله رو به دین و چیزهای دیگه ربط میدید. اگه یه مساله ای رو دینی میکنید حتما به این هم فکر کنید که دین هیچگاه بی توجه به عقل نبوده است.بسیار زندگیها رو دیدم که بعد از طلاق موفق و منشا خیر هم هستند.این حرف که (طلاق منفورترین چیزها در اسلام است)و میگن حدیث هست با عقل همخوانی نداره دین مبین اسلام فلسفه ازدواج رو تا اندازه زیادی کسب ارامش زن و مرد از همدیگه میدونه وما این روزها میبینیم که تنها چیزی که در بین بعضی زن و شوهرها نیست همین فلسفه ازدواج هست ولی باز اصرار دارند که اینا باید به زندگیشون ادامه بدند. در حقیقت خیلی ها بخاطر علت اصلی ازدواج نیست که به زندگیشون ادامه میدن.بلکه بخاطر معلول ازدواج(مسایلی مثل بچه.ترس از متهم شدن به هوسرانی.و.....)به زندگی با زن یا شوهرشون ادامه میدند تقریبا مثل اش خاله.
یعنی از بودن با هم لذت نمیبرند ارامشی در کار نیست احساسی وجود نداره فقط زیر یه سقف اند وعمرشون رو سپری میکنند
خوب اگه هم ازدواج کردنمون اینجور سنتی نباشه وادمها بتونند ازادانه با هم دوست باشند تا بهتر همدیگه رو بشناسند وهم اگه چند سال بعد از ازدواج به هر دلیلی دیدند وسیله ارامش هم نیستند بتونند براحتی و با دوستی از هم جدا بشن بهتره یا اینکه یه تز دگم رو دنبال کنیم که میگه با لباس سفید اومدی با لباس سفید هم باید بری قبرستون؟
اگه میگید پس خانواده چی میشه؟ جواب من اینه که خانواده مکان مهر و عاطفه وارامش هست و قرار نیست که بپاشه بلکه با این روش باید گرمتر هم بشه.
یعنی اگه قراره محل دعوا و خیانت و..باشه بهتره بچه نیارید تا بعدها امکان انتخابهای بهتر رو از هم نگیرید. ضمن اینکه دولت وجامه باید راه حل بهتری رو پیدا کنند تا زن هم امکان طلاق گرفتن رو داشته باشه (مثل جا افتادن وکالت ضمن عقد و....)و هم اینکه بعد از طلاق بتونه زندگی بی درد سر داشته باشه واحساس بی پناهی در جامعه نکنه.
ا اینکه بلافاصله به همه چیز مهر تقدس و این جور چیزها بزنیم این راه حل نیست. اگه من اشتباه میکنم منو راهنمایی و ارشاد کنید09111782399
نظر :
 

رویا- دانشجوی حقوق بین الملل
نام :
 
به نظر من کاملا این دید بد نسبت به زنان مطلقه به خصوص از طرف مردان وجود دارد در محل کار، زندگیف خانواده و ... که کاملا بی جا می باشد چون بالاخره پس از کلی جریانات که دو نفر از هم جدا می شوند چه درست یا نادرست ما در جامعه نباید به مشکلات آنها دامن زده و کمترین امنیت روحی و روانی آنها را بگیریم و در معرض خطرات و مشکلات بیشتر و جدیدتر قرار دهیم تا نتوانند در ادامه راه نیز توان لازم را داشته باشند. به علل و دلایل ناسازگاری و جدایی کاری ندارم بلکه مسایل پس از جدایی بیشتر دردسر ساز شده در جامعه کنونی که بتید به آنها بیشتر فکر کرد و راه حل یافت تا این فرزندان و زنان کمتر در معرض مشکلات بیشتر باشند چون آسیب پذیری زنان و کودکان بیش از همه در این جریان به چشم می خورد.
نظر :
 

یاسمین معین
نام :
 
ba nazare man besiari az in moshkelat asare mostaghime talagh nistand,talagh faghad yek rahe hal ast baraye zendegie moshtareki ke be har dalili emkane edameye an vojud nadarad.baghie moshkelat az ghabile vaziate zanane motalaghe va bachehaye talagh marbut mishavad be farhang va hanjarhaye jamee.agar jame betavanad be darke dorosti az talagh beresad,agar agar zanan va mardani ke az ham joda mishavand betavanand rabeteye sahihi ba farzandane khod dashte bashand khahim did ke talagh faghad yek rahe hal khahad bud na amele padid avarandeye moshkelate adideyi ke aknun dar jamee moshahede mikonim.
نظر :
 

P~
نام :
 
etefaghan man kheili az vokala ro didam ke zaniro ke barai talagh behesh rojo kardeh ghebhe be talagh mikonan faghat barai inke pule bishtari gireshon biyad.
vakile khanome man chand vaght pish be man tel zadeh ke ya miyai tavafoghi az hamsaret joda mishi va PATO mikeshi kenar az in zendegi in khanom ya bicharat mikonam.. vaghean chetor ye vakil mitoneva bekhodesh in ejazaro mideh?? mano tahid kone ke pamo bekesham kenar vala nafahmidim man hamsaresham ya on :)) vala khande dareee ..
be har markaziam vase moshavere mirammigan vakilaro velesh kon.. va vakile hamash hamsaramo tashvigh be jodai mikone ta ye roz khob mishim baham chandi nagzashte yehoo hasaram baz mishe hamon adame bi manteghi bood bad motevaje misham ke ba vakile baz dar tamasee.. mondam chekar konam bain vakile ke dast az sare ma bardareeeee.
نظر :
 

boy
نام :
 
سلام وقتي همه قوانين دين و عرف و دنيا و آخرت در روزهاي خواستگاري و قبل از ازدواج و تعيين مهريه و ..... پذيرش همه مسئوليتها و هزينه هاي زندگي را بر مرد تحميل ميكنند ، طبيعي است كه موجودي با اينهمه مسئوليت بايستي داراي اختيارات بيشتري نسبت به زن باشد ، اگر حقوق برابر ميخواهيد پس مسئوليت برابر قبول كنيد. شما زنها در تمام مراحل ازدواج و زندگي به اصطلاح مشترك حاضر به پذيرش هيچ مسئوليتي نيستيد و مدام اصرار داريد كه درآمدتان مال خودتان باشد و پول شوهر را دوتايي بخوريم ، اگر تحصيلات دارم اگر زيبايي دارم اگر هنري دارم همه اينها منتي بس يزرگ بر سر شوهر من است كه بايستي بابت جبران آن مهريه اي كلان به من بپردارد. مرد اگر تحصيلات دارد اگر خوش تيپ است اگر پول دارد و اگر هزاران هنر ديگر دارد خوب اينها را بايد داشته باشد وظيفه اش است ولي وظيفه زن فقط خوردن و خوابيدن و رفع نياز جنسي است و ديگر هيچ ولي وظيفه مرد نفقه است ، مهريه است ، شيربها است ، بخشي از جهيزيه است ، هزينه تالار و مراسم عروسي است و حتي اگر زنش رفت و با بقال سر كوچه لاس بزنه اين مرد است كه بي غيرت خطاب ميشود و كسي به آن زن خرده نمي گيرد بلكه اگر توانستند خودشان هم از مزاياي آن خانوم مستفيذ ميشوند اينها و هزاران چيز ديگر كه همه و همه يقه مرد را مي گيرند و انگار موجودي به نام زن كه ظاهرا شريك زندگي است هيچ كار و مسيوليتي در اين خانواده ندارد ، الحمدا... با اين تكنولوژي و روزگار جديد ديگر تمكين هم معناي سنتي قديم را ندارد و اصلا وجود ندارد پس ما مردها جدا الاغيم اگر اين همه مسئوليت و مهريه را بپذيريم
نظر :
 

رضا فلاح
نام :
 
سلام
به نظر من مشکل همین مهریه است که بلای جان مردم شده و باید قانون فکری برای آن کند وگرنه در سالهای آینده کسی به ازدواج فکر نمی کند دیگر زندگی آن مفهوم خود را از دست می دهد و سنت پیامبر به خودی خود محو میگردد.ضمن اینکه پدر و مادر ها باید درک و شعور این را داشته باشند که به دخترشان بها ندهند.به نظر من زن یعنی شریک زندگی نیازی به مهریه نیست .نصف سرمایه شوهر مال زن اوست. همین کافی است .زیادی هم هست.باتشکر
نظر :
 

پریا
نام :
 
من در مرحله طلاقم یک عروس سه روز که آینه شمعدان سرش خورد شد و دوبار چنان کتک کاری شد که چشممم در حال کور شدن علتش نامتعادل بودن همسر طوری که سابقه بستری شدن در بیمارستان روانی رو داره علت چون بعضی ادم های به ظاهر عاقل فکر میکنن با گفتن دروغ و ازدواج پسر وضعیت خوب میشه حاضرم از همه چیز بگذرم و آرامش گذاشتم رو داشته باشم اگه به این میگید زشتی پس بگید اما اینو بدونید که هیچ ادمی دوست نداره به این مرحله برسه اما نمی خوام چاقوی رو که باهاش می خواست سرم رو ببره دیگه ببینم در منزل پدری احساس آرامش بیشتری دارم
نظر :
 

narges
نام :
 
be nazare man talagh akharin rah ast na avalin rah .na moshkel mehriye ast va na masoliyate ziyade mardan k mosabebe talagh mishe
yek zan jayi tasmim b talagh migire k hich rahi namonde bashe mn shakhsan k yek zan hastam k dar hale talagham in aghida ro daram hich vagt baraye yek madar delkandan az farzandesh v zendegish kare sadei nist magar k kard ba ostekhon berese
mardi k be harzegi adat karde v hish tavajohi b ayandeye farzansesh ndare v atanha chize mohem to zaendegish lezat bordane har che bishtare khodeshe b geymate tsbah kardane zenediye2nafar
in zendegi nbashe behtare
ensan bayad azade zendegi kone v na inke tanha b khatere motalaghe shodan v zesht bodane in amal ye zendegiye por az khefat v bedone hich arameshi ro tahamol kone.kheili az khanomha onghadr barashon zendegiye moshtarak sakhte k hazeran az mehriye v tamame hoghogheshon begzaran v rahat shan pas mehriye mosabebe v amele ziyad shodane talagh nist
amele bozorge tanha khod khahiist che az janebezan va che mard
ama nemidonam chra hamishe angoshte eteham samte zanhast
avalin harfi k mardome avam poshte sare y zane motalaghe migan ine k zan orze nadasht zendegisho negah dare
chre hamishe zanha bayad hame chiro tahamol konand v chra motahamand .................!!!!!!!!!!!!!!
نظر :
 

سميرا
نام :
 
واقعا حقيقته.اما آقايون راحتر ازدواج ميكنن چرا چون حاضرن با هر آشغالي سر راهشون قرار ميگيره وصلت كنن ولي خانما دنبال مرد بالياقت ميگردن كه كم پيدا ميشه.
نظر :