به سايت وكالت خوش آمديد :: چکیده سمینار پایان نامه-دانشجو علیرضا راسخ استاد راهنما پرفسور دکتر محمد شکیبی نژاد
صفحه اصلي درباره ما گالري عكس ارتباط با ما آرشیو حوادث آرشیو مقالات آرشیو اخبار ارسال مقاله  
   English Arabic Chinese (Simplified) French German Russian Spanish

Vekalat.com

error: در حال حاضر هیچ نظر سنجی وجود ندارد .لطفا create one.



 

 

 

 

 

 

  مجلات تخصصي

  نحوه تنظيم دادخواست

  شوراهاي حل اختلاف

  نشاني كلانتريها

  نشاني دادسراها

 

  نشاني محاكم دادگستري

  دفاتر ازدواج و طلاق

  دفاتر اسناد رسمي
دوشنبه - ۱۳ دي ۱۴۰۰ چکیده سمینار پایان نامه-دانشجو علیرضا راسخ استاد راهنما پرفسور دکتر محمد شکیبی نژاد
نويسنده : شکیبی نژاد پرفسور دکتر محمد و راسخ علیرضا
بسم الله الرحمن الرحیم


مطالعه علمی پژوهشی تکامل فرایند هژمانیک با نگاهی ساختاری درباب جایگاه شورای امنیت NATO,UN-پایان نامه راسخ , علیرضا دانشجوی فارغ التحصیل دانشگاه عالی وزارت امور خارجه - استاد راهنما پرفسور دکتر شکیبی نژاد محمد-استاد وصاحب کرسی دانشگاه,صاحب‌منصب محاکم ممتاز کیفری وتجاری استان

چکیده:

از آغاز دوران پس از فروپاشی نظام دو قطبی، طراحان Jeopolatical of Legalize via USA برای ساختار Hegzxa Pants Law of Rules شکل برآمده اند که آمریکا در رأس آن و دیگر قدرتها بر اساس توان و ظرفیتهای ویژه و چگونگی روابط آنها با آمریکا در رده های گوناگون این مخروط SENTINEL CONVERSATION BU NATO قرار گیرند. از این رو، آمریکا برای واقعیت بخشیدن به این جهان، کوشش نمود تا از UN, NUDES بعنوان پارلمان جهانی تأیید کننده جئوپالتیک با تاکتیکال جدید بهره گیرد و اعضای دائمی شورای امنیت را بازوی نظامی این ایده قرار دهد.
اصل مقاله:
رویدادهایی چون بحران بالکان، تا حدودی سبب پیشرفت این طرحها شد، ولی حرکت اروپا به سوی ایجاد یک قطب قدرتی در ژئوپولتیک تازه و بر پا کردن نیروهای دفاعی مستقل از ناتو، سبب دگرگونیها در دیدگاه آمریکا شد.

کلید واژگان: حقوق دیپلماسی,کنوانسیون ها,ناتو,تعهدات بین الملل,خاورمیانه

با نگاه گذرا به تاریخ نقش آفرینی جئوپالتیک آمریکا از فردای فروپاشی نظام دو قطبی، اصول این دگرگونی ها روشن می شود. در آغاز این دوره در برخورد با بحران کویت و اشغال خاک آن کشور توسط عراق، آمریکا در چارچوب سیستم هژمانیک ، بسیار کوشید تا همه سازمانهای بین الملل همچون سازمان ملل متحد و هم افکار عمومی جهانی و دولتهای بزرگ در اروپا و آسیا و نیز دولتهای ذی المدخل در منطقه را با ریتم و تمپون خود همراه گرداند. موضوع کشور و حکومت بوسنی، با امضای توافق دایتون با پشتیبانی و حمایت آمریکا و نه تحت حمایت سازمان ملل،( این تلاش و کوشش کاهش یافت. بحران کوزوو نیز جنبه های دیگری از تضعیف سیستم امنیتی سازمان ملل را به ارمغان آورد که احتمال تحول در سیستم آن را بیش از پیش ممکن می ساخت و آمریکا به اصل هم آوایی و همکاری کامل، حتی با قدرتها اروپایی نیز اهمیت زیادی نداد.
تحلیل دستاورد:
رویداد Sep11/9
با نگاره آیی بر بر تاریخ نقش آفرینی جئوپالتیک آمریکا از فردای فروپاشی نظام شوروی، نشان دهنده آن است که Diplomatic of Hegemonic دوره ای گذرا در سیستم کنترل از سوی آمریکا بوده است. موضوع Sep12/9، عملاً زمینه لازم را برای شکل دهی سیستم هژمانیک خطاب وعتابی، در اختیار آمریکا قرار داد. این رویداد، شرایطی کاملاً تازه پدید آورد و مسأله «مبارزه با تروریزیست»، از راه دخالت در امور داخلی کشورها و بی اعتنایی به حاکمیت ملی آنان در دستور کار دولت آمریکا قرار گرفت و این کشور چنانکه در عمل شاهداست، سازمانهای بین الملل، نظرات و مشورت با اعظا پلاس آمریکا در اروپا، در ائتلاف بین الملل برای مبارزه با Terrorist ، بدست فراموشی سپرده و مورد توجه محافظه کارهای آمریکا مد امعان عنایت با استبعاد قانون دارد ملهم از کنوانسیون ژنو و مدنی وسیاسی 1956_49 و بر خلاف تفکر Liberal در غرب که معتقد است از طریق مذاکره و تعامل و از طریق International Diplomatic via Negotiable باید به سطح قدرت و جالب آن است محافظه کارها دولت USA معتقدهستند پایه این امر قدرت نظامی است.
Sep11/9 این فرصت را در اختیار آمریکا قرار داد تا نظریه یکجانبه گرایی خود را در سطح جهانی به مرحله اجرا بگذارد.بهر حال، آمریکایی ها بر اساس دستور کاری که خودشان تنظیم کرده بودند پیش رفت؛ تا آنجا که رهبران اتحادیه اروپا در اوایل Feb/ 2002، «تکروی» آمریکا در مبارزه با تروریزم انتقاد کردند. در بحران افغانستان، آمریکا حتی حاضر نشد اندکی وقت، صرف همراه و هم آوا نمودن دیگر کشورها با خود کند و خواسته های خود را بی گفتگو به اجرا گذاشت و همچنانکه امروزه می بینم که افغانستان را بدست طالبان و عراق بدست داعش تحویل دولت جدید حکومت جو بایدن تحویل دادند.در ارتباط بحران عراق با استراتژی سیاسی آمریکا پس از رویداد یازدهم سپتامبر در سطح جهانی نیز باید گفت، بحران عراق و اشغال نظامی این کشور، حد فاصل موفقیت و عدم موفقیت استراتژیهای یکجانبه گرایی آمریکا در نظام بین الملل محسوب می گردد؛ بدین معنا که اگر مجموعه مخالفت های بین الملل و به طور مشخص، اتحادیه اروپا، روسیه، اتحادیه عرب و کشورهای پیرامون عراق موفق می شد آمریکا را از انجام حمله نظامی به عراق و تغییر رژیم سیاسی این کشور باز دارد، زمینه های شکل گیری نظام نوین بین الملل، به گونه ای مغایر با استراتژی یکجانبه گرایی آمریکا رقم می خورد. در حالی که هدف این کشورها، تحکیم نقش و جایگاه شورای امنیت و بازگرداندن اوضاع جهان به یک سیستم چند قطبی در چارچوب اصول و قواعد حاکم بر سازمان ملل بود.

منابع:


https://www.un.org/en/about-us/universal-declaration-of-human-rights

https://treaties.un.org/Pages/ViewDetails.aspx?src=TREATY&mtdsg_no=IV-12&chapter=4&clang=_fr

The Frontiers of Public Diplomacy (Routledge Advances in International Relations and Global Politics)
1st Edition

Carl von Clausewitz and 2 more
On War, Indexed Edition
Revised ed. Edition

Hibbing, John R. and Theiss-Morse, Elizabeth, STEALTH DEMOCRACY: Americans’ beliefs about how government should work, (JASON BARABAS), 400

Posner, Richard A., PUBLIC INTELLECTUALS: a study in decline, (BEN O’LOUGHLIN), 401

حقوق بین الملل خصوصی دو جلدی سلجوقی نشر مجد

International Law, New Diplomacy and Counterterrorism: An Interdisciplinary Study of Legitimacy by Barela, Steven J.. Abingdon: Routledge, 2014

حقوق دیپلماتیک ۳ جلدی شکیبی نژاد محمد صدر جواد نشر وزرات امور خارجه
حقوق تعهدات بین الملل دو جلدی شکیبی نژاد محمد نشر پژوهشگاه علوم انسانی


 
 
   
       
نظر شما در مورد این خبر
نام
 
نظر