به سايت وكالت خوش آمديد :: رئيس جديد حوزه قضايي بخش كهريزك معرفي شد
صفحه اصلي درباره ما گالري عكس ارتباط با ما آرشیو حوادث آرشیو مقالات آرشیو اخبار ارسال مقاله  
 

Vekalat.com

error: در حال حاضر هیچ نظر سنجی وجود ندارد .لطفا create one.



 

 

 

 

 

 

  مجلات تخصصي

  نحوه تنظيم دادخواست

  شوراهاي حل اختلاف

  نشاني كلانتريها

  نشاني دادسراها

 

  نشاني محاكم دادگستري

  دفاتر ازدواج و طلاق

  دفاتر اسناد رسمي
رئيس جديد حوزه قضايي بخش كهريزك معرفي شد
 
به گزارش خبرگزاري فارس به نقل از روابط عمومي و ارتباطات دادگستري كل استان تهران مراسم توديع و معارفه رياست حوزه قضايي بخش كهريزك با حضور حجت‌الاسلام و المسلمين تمجيدي، معاون قضايي، رئيس كل دادگستري استان تهران برگزار شد.
حجت‌الاسلام و المسلمين تمجيدي، در اين مراسم جايگاه دستگاه قضايي را در نظر نظام مقدس جمهوري اسلامي يكي از امتيازات مهم و منحصر به فرد حكومت اسلامي برشمرد و گفت: در قانون اساسي فصل يازدهم، 18 اصل و در فصل‌هاي ديگر 9 اصل به وظايف قوه قضاييه اختصاص داده شده و از همه مهمتر انتصاب رياست قوه از ناحيه مقام معظم رهبري است كه ايجاب مي‌‌كند براي مسير آينده و مقصد متعالي با برنامه‌ تنظيم شده گام‌ها را تنظيم كرد، بدون نگاه به برنامه انتظارات مقام ولايت برآورده نمي‌شود.
معاون قضايي، رئيس كل دادگستري استان تهران، به تنظيم برنامه چشم‌انداز نظام قضايي ايران تا سال 1404 خورشيدي اشاره كرد و گفت: ويژگي نظام قضايي جمهوري اسلامي ايران در 9 محور تدوين و به تصويب مقام معظم رهبري رسيده و در محور پنجم اين برنامه‌ دادرسي مترقي و عادلانه ذكر شده است.
وي ادامه داد: در اين راستا نظام قضايي اسلامي به‌گونه‌اي عمل خواهد كرد كه با ساماندهي تشكيلات قضايي و سازمان‌هاي تابعه و تعامل سازنده با نهادهاي حاكميتي از حداقل وقوع جرم و ورود پرونده به دستگاه در سطح منطقه خاورميانه برخوردار خواهد بود و استحضار داريد قوه قضاييه 2 برنامه را پشت‌سر گذاشته و طي آن به موفقيت‌هاي قابل توجهي دست يافته است اكنون نيز در آستانه نهايي شدن برنامه سوم توسعه قرار داريم.
وي با اعلام ابلاغ سياست‌هاي كلي قضايي پنجساله از سوي مقام معظم رهبري تصريح كرد: معظم‌له در تاريخ اول آذر امسال در 16 محور اين برنامه را به قوه قضاييه ابلاغ فرمودند و به تناسب آن لازم است اشاره‌اي به محور سوم اين سياست‌ها كه دقيق تنظيم شده، جهت پيگيري و به ثمر رسيدن محورهاي مختلف اشاره‌اي داشته باشيم.
در محور سوم آمده است: اهتمام به پيشگيري از وقوع جرم و لزوم همكاري ساير دستگاه‌ها با قوه قضاييه، در اين زمينه بايد توجه داشت بدون همكاري دستگاه‌هاي اجرايي كار ما به ثمر نخواهد رسيد و اگر كمك و مساعدت همه نهادها باشد ما مي‌توانيم اجراي برنامه‌ها را به سرانجام خوبي برسانيم.
حجت‌الاسلام و المسلمين تمجيدي شرط لازم و كافي براي دستيابي به شخص‌هاي برنامه را جديت و همكاري مستمر همه نهادها و حساسيت‌هاي فوق‌العاده در به ثمر رساندن آن دانست و تأكيد كرد: همه همكاران قضايي و اداري بايد خود را در اين برنامه شريك دانسته و همه دست به دست هم بدهند تا بتوانيم سياست‌هاي تنظيم شده را به طور كامل اجرا كنيم.
معاون قضايي، رئيس كل دادگستري استان تهران، تحقق شاخص‌هاي برنامه را منوط به همكاري مستمر و جدي ضابطان دانست و افزود: كاهش موجودي پرونده‌ها و كاهش زمان دادرسي و دسترسي آسان مردم به دستگاه قضايي نيازمند حسن همكاري بيش از پيش برادران نيروي انتظامي و عزيزان بسيج و اطلاعات است، تا قوه قضاييه بتواند در راستاي خدمت صادقانه به آحاد جامعه هرچه سريعتر به اهداف اين سند چشم‌انداز دست يابد.
حجت‌الاسلام و المسلمين تمجيدي به مقايسه موجودي پرونده‌ها در چهار سال گذشته استان اشاره كرد و گفت: موجودي دادگستري كل استان تهران در پايان سال 84 معادل 306 هزار پرونده بود ولي هم‌اكنون با وجود افزايش ورودي پرونده‌ها آمار موجودي برابر 213 هزار فقره پرونده است و تقريباً معادل 30درصد كاهش موجودي داشته‌ايم، ضمن اينكه ورود پرونده‌‌ها نيز كنترل شده است و اين موفقيت بزرگ مرهون تلاش و زحمات همه واحدهاي قضايي در سطح استان است.
وي كل پرونده‌هاي قبل از سال 86 دادگستري كل استان تهران را معادل 30 هزار پرونده اعلام كرد و افزود: در حال حاضر با تلاش جمعي تمام همكاران موجودي فعلي اين نوع پرونده‌ها معادل 5 هزار فقره است و اين ميزان آمار موجودي هم فقط به دليل مشكلات قانوني در جهت مختومه شدن آن باقيمانده است.